Kontakta oss

Arbeta på Envac

Just nu söker vi en Automationsingenjör till vårt kontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm. – Tjänsten söker du via vår rekryteringsbyrå, Addilon, via länken här.

Om du gillar utmaningar och vill arbeta i en internationell miljö med stort fokus på hållbarhet är Envac ett företag för dig.

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till vår HR avdelning, mejla hr@envac.se

Vi är världsledande i vår bransch och vill vara en attraktiv arbetsgivare för människor med hög kompetens. Därför satsar vi på kompetensutveckling och internrekrytering i ett led att kunna attrahera, utveckla och behålla talangfulla medarbetare.

Inom Envac kan man arbeta på olika nivåer med t ex: administration, marknadsföring/kommunikation, IT, försäljning, projektledning, mekanisk design, automation, inköp, teknisk utveckling och drift/underhåll.

Vi mäter årligen graden av tillfredsställelse hos personalen globalt genom en webbaserad enkät. Den ger ledningen en tydlig bild av hur Envac uppfattas som arbetsgivare och är ett viktigt verktyg i vårt ständiga förbättringsarbete.

På Envac arbetar vi tillsammans för att underlätta för varandra, där gemenskap, öppenhet, driv och framåtanda är några av recepten för att bibehålla och rekrytera nya drivna medarbetare.

 

Uppförandekod

Envacs uppförandekod är en vägledning till de allmänna principer som beskriver vårt
förhållningssätt till kunder och andra affärspartners i samhällen och i länder där vi verkar och sist men inte minst mot varandra.

Ladda ner vår Uppförandekod

Vakuumsystemets historia

Läs om Envacs historia, om hur produkten utvecklades från centraldammsugare till sopsug för både avfall, tvätt och köksavfall.

Läs mer om Envac

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du vill veta mera om företaget och oss som arbetar här.

Gå vidare här
Kontakta oss